GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

dijous, 28 de març del 2013

Projecte de millora al CEIP s'Olivera!


El claustre del centre s’Olivera és reflexiu i compromès amb l’educació, de manera que sempre busquen millorar la seva tasca educativa així com les diferents estratègies metodològiques, els espais, els materials i els recursos.

Després de reflexionar durant aquests primers mesos i de reunir diferents propostes, l’equip directiu (la directora i la cap d’estudis) ens han transmet un gran desig que voldrien aconseguir a l’escola. És per això, que han pensat que nosaltres podríem iniciar aquest camí a través del projecte de millora que hem d’elaborar durant el període de pràcticum. Es tracta de la documentació de les vivències i de les accions dels infants, així com la seva justificació teòrica.

És per això, que ens han demanat elaborar  una documentació rica i de qualitat sobre els diferents racons intercicle que es fan a infantil i primer de primària, observant, fent fotos i creant plafons que narrin les experiències dels infants. 

Així doncs, al llarg d’aquests mesos treballarem en la documentació dels diferents racons (de construcció, de joc simbòlic, de la llum, de jocs compartit, d’experimentació, d’informàtica, etc.) a través del registre fotogràfic, audiovisual i escrit, a fi d’elaborar un material d’acord amb la necessitat sorgida al centre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada