GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

divendres, 8 de març del 2013

M'encarrego del moment de la sortida!


Avui la meva tutora ha hagut d’anar-se’n abans d’hora perquè tenia cita amb el metge. És per això, que he agut d’assumir amb ajuda de la Pepi, mestra de suport, una de les rutines de la vida diària més destacats; la sortida dels infants.

Com ja sabem, els moments d’entrada i sortida de l’aula és un dels més importants, ja que es tracta de situacions informals de relació i conversa amb les famílies i en les quals els podem informar de qualsevol aspecte rellevant sobre els seus fills durant la jornada.

Cal destacar, que degut al retrobament amb els pares i l’emoció de finalitzar el temps d’escolar, es tracta d’un moment de vertadera acció i moviment, que s’ha de saber llevar i dirigir sense nerviosisme ni agitació per part de la mestra. És per això, que he tractat de mostrar-me serena i confiada a l’hora de cridar als infants i parlar amb els pares sobre alguns aspectes que els havia de comentar sobre els seus fills, com per exemple que havíem observat poll a una de les nenes, etc. 

A més a més, també m’he encarregat de repartir unes fulles d’informació de l’AMIPA del CEIP S’Olivera en la qual es convida a les famílies per tractar alguns temes, i a cobrar els sous per pagar l’autobús de la sortida que tenim prevista el proper divendres dia 15 al Centre de Vila.

En definitiva, me vist bastant desembolicada en la gestió i organització de la sortida i acomiadament dels infants, ja que jo he fet tota sola i només he necessitat l’ajuda de la Pepi per saber quin era el fill d’alguns dels familiars que encara no coneixia. Així que pots estar tranquil·la Raquel que tot ha estat controlat i ha sortit molt bé! J    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada