GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

divendres, 15 de març del 2013

Sortida al Centre de Vila




Avui hem realitzat l’esperada sortida al Centre de Vila on la Mamà d’un dels infants de la nostra classe, ens han convidat per conèixer una mica més a fons aspectes relacionats amb la medicina.

Desprès de vàries setmanes preparant les preguntes sobre aquells aspectes que ens plantejaven dubtes i sobre els quals volíem investigar, vam tenir l’oportunitat de realitzar-les, ja que ens van anar responent a mesura que fèiem la visita pels diferents espais del centre. Algunes de les interessants estàncies que vam poder visitar són: la sala de boxes, on van els pacients més malalts i ens vam poder mesurar la tensió; la sala on fan gimnàstica les embarassades on vam poder veure a un bebè dins la panxa de la mare, escoltar el bateig del seu cor i ens van mostrar amb un bebè i l’estructura dels ósos d’una pelvis de joguina, com surten; la sala de pediatria on vam poder veure a un bebè amb una setmana de vida; la sala del dentista, en la que ens mostrar com de sana estava la boca d’una de les nenes; i finalment, vam poder pujar a una ambulància i ens van mostrar què hi ha dins i perquè serveix la sirena!

Al llarg del recorregut, els infants van aprendre moltes coses i molt interessants sobre el funcionament d’un centre de salut, aspectes relacionats amb les malalties i la seva cura, així com el funcionament del propi cos humà. Va ser una experiència inoblidable que els ha omplert d’entusiasme i de voler sabre, conèixer i investigar més i més sobre aquest emocionat món. Només cal sentir la conversa d’una de les nens dient-li a una altra amb cara de satisfacció: “¡És la mejor escursión de mi vida!”. I què millor agraïment que fer-ho públicament al Diari d’Eivissa; gràcies treballadors del Centre de Vila!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada