GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

dijous, 18 d’abril del 2013

Primeres imatges del racó d'experimentació


Avui hem començat amb la documentació del nostre projecte de millora, realitzant les primeres imatges fotogràfiques del racó d’experimentació. És per això, que hem emprat una càmera d’alta resolució per tal d’aconseguir la millor resolució possible de les imatges.  

Així doncs, per tal de fer una documentació de qualitat cal fer una sèrie de tasques i reflexions prèvies. En primer lloc, hem d’observar. Això no vol dir mirar sinó parar atenció als diferents aprenentatges dels infants, fer fotos dels diferents moments, recollir les converses en forma d’anotacions o gravant-les.

Però aquesta documentació primera no s’ha de quedar aquí, sinó que després s’ha d’analitzar, de reflexionar sobre aquesta i extreure’n tot el seu potencial, valor i qualitat. Hem de triar les imatges que expressen millor allò que volem mostrar i utilitzar frases dels infants, dels mestres o d’autors per tal de sintetitzar la idea clau del moment en qüestió. 

A continuació teniu algunes imatges que ens podrien servir per a la documentació d’aquest racó. No obstant això, seguirem treballant i captant totes les accions i vivències dels infants.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada