GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

diumenge, 24 de febrer del 2013

Documents del CEIP S'Olivera


En aquesta entrada, m’agradaria deixar constància de la pàgina web del meu centre de pràctiques; el CEIP S’Olivera.

Es tracta d’una web del centre en la que podreu trobar aspectes rellevants sobre aquest com ara la situació del col·legi, les instal·lacions, l'equip de professionals que hi treballen, l’horari que segueixen, els projectes que realitzen, imatges vàries sobre com treballen i com és el centre, els serveis que ofereix, entre d'altres. A més a més, també hi podem trobar diversos documents del centre, que mostren d’una manera fidedigna la filosofia educativa que segueixen i la seva manera de treballar en matèria educativa. Aquests documents són els següents:

Objectius per cicle. Document que exposa les seqüències del objectius per cicle segons les diferents àrees del saber.

PEC (Projecte Educatiu de Centre). En aquest docuement podem trobar una petita introducció sobre què és el PEC i aspectes vinculats amb el CP S'Olivera i el municipi on està ubicat (Puig d'en Valls). També hi podem trobar els trets d'identitat del centre, així com els principis pedagògics, i els principis organitzatius i de gestió. 

Pla de convivència. Es tracta d'un document en el que es descriu el pla de convivència seguit pel CEIP S'Olivera al curs 2012-2013, per tal de garantir l'harmonia entre els diferents agents socialitzadors de l'infant i permetre que tot es desenvolupi de manera adequada. 

Power Point presentació famílies nouvingudes al centre. Es tracta d'un document en format power point que es mostra a les famílies amb infants de nou ingrés al centre. Amb ell, es pretén donar la benvinguda i mostrar-los alguns dels aspectes que caracteritza la seva filosofia educativa, així com la manera de treball que duen a terme amb els infants. 

Reglament de menjador. Es tracta d'un document reglamentari sobre el servei de menjador que ofereix el centre, i en el qual hi podem trobar aspectes vinculats amb la organització, els objectius del servei, i les normes de funcionament, entre d'altres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada