GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

dimecres, 20 de febrer del 2013

Webs d'interès sobre educació


En aquesta entrada m’agradaria deixar constància d’un seguit de pàgines web sobre educació que considero que són molt interessants i que tot professional d'aquest àmbit ha de conèixer i tenir ben present. A continuació teniu els enllaços.

Webs de centres. Es tracta d'una pàgina web en la que podeu trobar un llistat amb les pàgines web de cadascun dels centres d'Educació Infantil i Primària de l'illa d'Eivissa.
Currículum de les Illes Balears. Es tracta d'un enllaç del web educatiu de les Illes Balears al Currículum establert en aquesta comunitat. 

Competències bàsiques al weib. Es tracta d'un enllaç del Weib on podem accedir als continguts treballats als Projectes d'Innovació Pedagògica sobre competències bàsiques del curs 2009-10.   

Competències Bàsiques al CEIP Can Cantó. Es tracta d'un enllaç del Bloc del CEIP Can Cantó sobre les competències bàsiques. Es tracta per tant, d'un recull de documents i informació per a l'aplicació de la LOE a educació Infantil i Primària.

Revista infància 0-6. Es tracta d'una revista a on podem trobar diferents aspectes relacionats amb la primera infància que ens ajudarà a donar resposta a molts dels interrogants que sorgeixen fruit de la complexitat d'aquesta etapa de la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada