GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

dissabte, 23 de febrer del 2013

Recursos d'interès sobre educació


En aquesta entrada, m’agradaria deixar constància d’un seguit de pàgines web en les quals podreu trobar mols de recursos i materials per treballar amb els més petits. Segons el meu parer, són pàgines realment interessants i útils, ja que no només ens aporten idees i recursos per dur a terme a les nostres aules, sinó que a més a més, ens permet difondre i compatir materials i estratègies d’ensenyament/aprenentatge amb altres docents, pares i mares o qualsevol que estigui interessat en matèria educativa. A continuació teniu els enllaços: 

Recursos educatius al Weib. Es tracta d'un enllaç de la pàgina web del Weib, en la qual podreu trobar recursos educatius classificats segons les diferents etapes; infantil, primària, secundària, formació professional, etc.  

Enllaços especialitzats per àrees al Weib. En aquesta pàgina web podreu trobar enllaços a diferents recursos educatius com poden ser contes, materialsfotocopiables, manualitats, recursos TIC, entre altres. Cal destacar que tots aquests recursos estan classificats per àrees i etapa educativa. 

Edu365.cat . Es tracta d'una pàgina web de l'XTEC amb recursos educatius per a l'educació infantil classificats segons les diferents àrees; matemàtiques, música, jocs, entorn, el cos, etc. Es tracta d'un material interactiu per treballar amb els més petits de manera online.  

Recursos del ITE (Institut de Tecnologies educatives). Es tracta d'una pàgina web en la que podreu trobar una gran quantitat de recursos interactius online per treballar amb els més petits, segons els diferents nivells educatius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada