GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

dimarts, 7 de maig del 2013

Presentem el primer disseny!

Seguim treballant en el nostre projecte de millora, en el qual hem de realizar la documentació de tres racons intercicle; el de experimentació, el de construccions i el de la llum. 

Desprès de vàries setmanes fent fotografies de les sessions amb els infants, de fer la selecció i tria de les imatges més rellevants i disseny de la distribució que volem fer per a cada espai de documentació, finalment  avui hem mostrat a la Yolanda i a la Lola el primer disseny del projecte de millora; el racó d’experimentació. La proposta els ha agradat molt i les imatges també, així que només falta demanar pressupost i seguir dissenyant la documentació d’altres racons! Aquí teniu algunes imatges del moment de disseny del racó. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada