GRÀCIES ALS MÚSICS DE COLORS I A LA RAQUEL PER DEIXAR-ME ENTRAR EN EL VOSTRE PETIT MÓN. DURANT AQUESTS MESOS HEM BALLAT, HEM CANTAT, HEM RIGUT, HEM PLORAT D'EMOCIÓ, HEM SOMIAT... GRÀCIES PER TOT EL QUE M'HEU ENSENYAT I SOBRETOT PER L’AMOR I L’ESTIMA QUE M'HEU TRANSMET. NO US OBLIDARÉ MAI. OS ESTIM A TOTS!!

dimarts, 11 de juny del 2013

Un somni fet realitat!

Desprès de dos dies venint a l'escola, fora del període de pràctiques, durant tot el matí i la tarda per tal d'acabar d'implementar el nostre projecte de millora, podem dir molt orgulloses i satisfecte per la feina feta que... hem concedit a l'escola de S'Olivera poder veure l'inici del seu somni fet realitat!!! 

Avui hem finalitzat el nostre projecte de millora, i no podem dir altra cosa que estem realment orgulloses i satisfetes per la feina realitzada. Ha estat un dur, difícil i llarg camí per arribar fins aquí però de fet els resultats obtinguts reflecteix l'amor i la passió amb que ho hem fet.  

Personalment, aquesta experiència m'ha enriquit molt perquè mai havia realitzat anteriorment la documentació de cap racó i la veritat és gràcies a aquest projecte de millora he après la importància i dificultat de l'observació i la documentació, ja que suposa donar visibilitat i narrar la història del propi centre, de transmetre a les famílies què es fa a dins les aules i abrir així les seves portes per tal de fer més estreta i forta la relació família-escola.  

A continuació, teniu la presentació en format pechakucha que vam realitzar per exposar davant de les nostres companyes i tutores, amb informació rellevant sobre el projecte com ara aspectes teòrics en els que ens hem basat, imatges sobre el procès realitzat i la presentació final dels tres plafons de documentació. Esperem que us agradi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada